18449149-1-05
Támogasd adód 1%-ával a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát! Adószámunk: 18449149-1-05
International Guide Dog Federation
European Guide Dog Federation
Semmelweis garancia védjegy

Aktuális

Ilyen egy boldog vakvezető tanuló gyerekkora 

Közeledik a gyereknap, ezért szeretnénk megmutatni, hogyan telik egy boldog vakvezető tanuló gyerekkora. Egy kutya gyerek, hasonlóan az ember gyerekhez, játszva ismeri meg a környezetét. Felfedez, tapasztal, mindent megnéz és kipróbál, hogy megértse az őt körülvevő világot.

A három fehér kölyök egymásba gabalyodva hancúrozik
Tovább

Hiába Google a vakvezető kutyám neve, nem a netről töltöttem le

Megtartottuk az első „Szemléletformáló Délután”-t Siófokon. A programot szervező Gál Andrásnak van ideje megállni és viccesen elbeszélgetni azokkal, akik az ismerethiány miatt megsimogatják vakvezető kutyáját, ami persze szigorúan tilos, ám ő türelemmel és szelíd humorral kezeli a problémát.

Darinka egy kisebb csoport közepén beszélget az érdeklődőkkel, a fotón 3 vakvezető kutya van
Tovább

Leendő kölyöknevelőinkkel találkozunk

Május 19-én találkozunk azokkal, akik elolvasták az ajánlott ismertetőt (bit.ly/2Gbr5e3), majd átgondolták, és késznek érzik magukat arra, hogy kölyöknevelők legyenek. Gyertek, beszéljük meg, hogyan fogunk együtt tenni valami igazán fontosat, hogy hűséges társat adjunk egy látássérült embernek.

Miklós Iram mellett térdel
Tovább

Nyílt Tréning kölyök labradorokkal

Május elején Nyílt Tréninget tartottunk, és sok lelkes kutyabaráttal találkoztunk. Nagy örömünkre többen érdeklődtek az iránt, hogy mit jelent önkéntes kölyöknevelőnek lenni. Erre jó alkalom nyílt, mert sok labrador kölyök, önkéntes kölyöknevelő és kiképző gyűlt össze.

Egy sorban egymás mellett ülnek kutyáikkal a kölyöknevelők
Tovább
További híreink
Vissza az oldal tetejére