18449149-1-05
Támogasd adód 1%-ával a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát! Adószámunk: 18449149-1-05
International Guide Dog Federation
European Guide Dog Federation
Semmelweis garancia védjegy

Aktuális

Így jutottunk be a Múzeumkertbe

Mária ás Pax a Múzeumkertben talált magának egy fura kalandot. Sportszakemberekhez, illetve sportszakkutyához méltón dinamikusan robogtak be a kapun, és végtelenül meglepődtek, amikor eléjük toppant a semmiből a biztonsági őr. Folytatjuk az “Úton a kutyámmal” sorozatunkat.

Tóthné Kiss Orosz Mária férjével és Paxszal, a Tappancs és Tűsarok című divatbemutató vörös szőnyegén Tóthné Kiss Orosz Mária férjével és Paxszal, a Tappancs és Tűsarok
Tovább

Bemutatjuk Szamost!

Szamos élete teljesen megváltozott, miután a kis családi kutya hozzánk került és elkezdtük képezni. Ez neki tök buli, mert nagyon szeret új dolgokat megtanulni, és a tehetsége is megvan hozzá.

Szamos várakozik egy pláza folyosóján gyakorlás közben
Tovább

Kölykök a hóban

Kölykeink, mintha egy vakvezető kutyáknak kitalált színi tanoda diákjai lennének, szituációs gyakorlatok során vették végig, hogy milyen, amikor egymással találkoznak, elmennek egymás mellett, kerülgetik egymást. Ezt mind tudnia kell egy profi vakvezető kutyának, sőt, sokkal többet.

Indus átrepül Iram felett
Tovább

Ez az öt perc volt a hét fénypontja

Varga Nóra Úton a kutyámmal sorozatunkban arról ír, hogy milyen szívmelengető történetekre emlékszik vissza szívesen, amelyeket vakvezető kutyájával, Danival élt át. Nóri és Dani Fotó:…

Nóri és Dani összebújik a zöld fűben
Tovább
További híreink
Vissza az oldal tetejére