18449149-1-05
Támogasd adód 1%-ával a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát! Adószámunk: 18449149-1-05
Semmelweis garancia védjegy

Kiképzés alatt álló vakvezető kutyák

Pajti

Pajti egy bájos és nagyon kedves eb. Szabadidejében szívesen játszik iskolatársaival és más kutyákkal.
Nagyon fontos neki hogy a gazdi közelében lehessen. Természetesen szereti a jutalomfalatokat, de még többet jelent neki, ha a gazdi kedvesen dicsérgeti és simogatja.  Reményteljesen halad tanulmányaival, nem kapkod, nem rohan, egyre komolyabban veszi a feladatát. Akkor igazan elégedett, ha a gyakorlás végén nem csak a falatkáit gyűjtheti be, hanem kiképzője szeretetteljes elismerését is.

A képen Pajti, a sárga labrador ül vakvezető hámban.

Pajti

Ropi

Ropi egy nagyon okos, tanulékony, bár még egy kicsit hebrencs kutya, aki nagyon szeret mindenféle kutyatárssal játszani, vagy akárkivel, aki kapható egy kis birkózásra.Kedves, víg kedélyű, de nagyon érzékeny kis jószág, aki vidám kíváncsisággal tanulja a vakvezető munka rejtelmeit. A gazdájához nagyon ragaszkodik, odavan a babusgatásért, ilyenkor határtalanul boldog. Tanulmányai befejezése után biztosak vagyunk abban, hogy odaadó és szerető foltos nyelvű társa lesz majd leendő látássérült gazdijának.

A képen Ropi, a fekete labrador ül vakvezető hámban.

Ropi

Bagira

Bagira egy szeretni való, édes fekete labrador, aki imád minden percet, amit a kiképzőjével tölthet. Amellett, hogy nagyon okos és tanulékony, könnyen alkalmazkodik az új helyzetekhez. Nyugodtsága az emberben is nyugalmat eredményez.  Nagyon jól kijön minden állattal és szeret játszani a társaival. Még sokat kell fejlődnie, de eddig minden tudnivalót ügyesen elsajátított. Biztosak vagyunk abban, hogy egy nap megbízható és odaadó társa lesz leendő látássérült gazdájának.

A képen Bagira, a fekete labrador áll vakvezető hámban.

Bagira

Gordon

Gordon, egy nagyra nőtt labrador fiú, aki egy kedves kölyöknevelőnknél, Fagyas Katalinnál, Alsózsolcán sajátította el a jól neveltség stabil alapjait. Kedves, szerető környezetben cseperedett, kiegyensúlyozott és higgadt kutya. Miután átesett minden orvosi szűrővizsgálaton megkezdődhetett kiképzése.Nagyon érdeklődő, gyorsan tanul, jól motiválható és nagyon-nagyon szereti a hasát. Szabadidejében legszívesebben labdázik vagy kis kedvencével, Sanyi cicával játszik.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Katalinnak és családjának, hogy ilyen lelkiismeretesen és szeretettel nevelték Gordont. Nagyon jó munkát végeztek.
A kép, Gordon, a fekete labrador arcképe.

Gordon

Google

Google-t egy éven át önkéntesünk, Juhász Nóra nevelte. Ez idő alatt sokat utazott Budapest és Miskolc között hiszen Nóra az egyetemre is magával vitte kis növendékét. Így Google megtanulta, hogyan viselkedjen utazás közben és azt is, hogy türelmesen várnia kell amíg a gazdi az előadásokon részt vesz. Emellett rengeteget sétáltak, kirándultak valamint rendszeresen látogatták Racint, Nóra lovát. Mozgalmas gyerekkora alatt sok mindent megismerhetett ez a gyönyörű fekete labrador fiú és így jó alapokkal érkezett kiképzőjéhez miután átesett minden egészségügyi szűrővizsgálaton.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Juhász Nórának, hogy Fanni után Googlet is felnevelte és boldog, élménygazdag kölyökkort biztosított számára.
A képen, Google, a fekete labrador ül az avarban.

Google

Gandhi

Gandhi egy csupa báj plüssmackó,aki tele van szeretettel. Ez a hatalmas csoki labrador önkéntes kölyöknevelő családunknál nevelkedett egy éves koráig majd átesett a kötelező szűrővizsgálatokon,amin kiderült hogy tökéletes egészségi állapotnak örvend és megkezdheti tanulmányait  vakvezető szakon.Rajong az emberekért,akik simogatják,a kutyákért,akik játszanak vele és a cicákért akik hagyják hogy hatalmas puszikat osszon nekik. Még sok tanulásra és gyakorlásra van szüksége, de biztosak vagyunk benne,hogy ez az okos és gyönyörű labrador egy nap csodás társa lesz egy látássérült embernek.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Kiss Anitának, hogy Gandhit két hónapos korában felajánlotta alapítványunknak, valamint Kardalus Tibornak és Kardalus Juditnak, hogy szeretetteljes és boldog kölyökkort biztosítottak kis növendékünknek!

A kép, Gandhi a csokoládé barna labrador arcképe.

Gandhi

Gyömbér

Gyömbér Budaörsön nevelkedett önkéntes kölyöknevelő családjánál. A nevelőgazdája önzetlen és lelkiismeretes munkájának köszönhetően jól szocializált, nagyon kedves kutya vált belőle. Miután átesett minden orvosi szűrővizsgálaton megkezdődhetett speciális kiképzése. Tanulékony és okos, lesi kiképzője minden szavát és magabiztosan teljesíti a feladatokat. Mind emellett egy igen érzékeny kutya, aki ha bizalmába fogad valakit, azért mindent megtesz. Szabadidejében imád labdázni és a többi kutyával játszani.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Vannai Juditnak, hogy időt és energiát nem sajnálva, hatalmas szeretettel és odafigyeléssel felnevelte Gyömbért.

A kép, Gyömbér, aki egy sárga labrador arcképe.

Gyömbér

Ossza meg másokkal is!

Vissza az oldal tetejére