18449149-1-05
Támogasd adód 1%-ával a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát! Adószámunk: 18449149-1-05
International Guide Dog Federation
European Guide Dog Federation
Semmelweis garancia védjegy

Kiképzés alatt álló vakvezető kutyák

Hack

Hack egy nagyon tüneményes és szeretetreméltó sárga labrador fiúcska. Fiatal kora ellenére türelmes és nyugodt kutya, szeret együttműködni az emberrel és minden közös programban szívesen vesz részt. Könnyen alkalmazkodik a különböző helyzetekben, szereti a többi kutyát és pillanatok alatt barátkozott meg a cicákkal is. Jutalomfalattal jól motiválható, tanulékony és szorgalmas. Bízunk benne, hogy szorgalmasságával és emberszeretetével egy látássérült ember hű vakvezető társává válhat a jövőben.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Hack kölyöknevelőjének Kaziné Budai Erzsébetnek,hogy szeretettel és törődéssel felnevelte őt.

Hack a sárga labrador vakvezető hámban velünk szemben fekszik

Hack

Mandy

Mandy egy bűbájos, másfél év körüli golden retriever keverék kislány. Kiegyensúlyozott és nyugodt kutya, akit nem lehet semmivel sem kizökkenteni, magabiztos léptekkel sétál a legnagyobb belvárosi forgatagban is. Fiatal korából adódóan érdeklődő és kíváncsi természetű, szereti a kutyás társaságot és a labdázásban is partner. Mindenkivel nagyon kedves, tapintatosan ismerkedik és szinte mosolyog, ha simogatják. Rajong az emberekért, minden idejét  és figyelmét már most az őt tanító kiképzőjének szenteli. A tanulás során lelkesen örül minden dicsérő szónak, nagy benne a megfelelési vágy, így közösen dolgozunk azon, hogy egyszer ő is egy látássérült személy hű társa lehessen.

A képen Mandy, a golden retriever keverék ül a fűben és felfelé néz.

Mandy

Ropi

Ropi egy nagyon okos, tanulékony, bár még egy kicsit hebrencs kutya, aki nagyon szeret mindenféle kutyatárssal játszani, vagy akárkivel, aki kapható egy kis birkózásra.Kedves, víg kedélyű, de nagyon érzékeny kis jószág, aki vidám kíváncsisággal tanulja a vakvezető munka rejtelmeit. A gazdájához nagyon ragaszkodik, odavan a babusgatásért, ilyenkor határtalanul boldog. Tanulmányai befejezése után biztosak vagyunk abban, hogy odaadó és szerető foltos nyelvű társa lesz majd leendő látássérült gazdijának.

A képen Ropi, a fekete labrador ül vakvezető hámban.

Ropi

Bagira

Bagira egy szeretni való, édes fekete labrador, aki imád minden percet, amit a kiképzőjével tölthet. Amellett, hogy nagyon okos és tanulékony, könnyen alkalmazkodik az új helyzetekhez. Nyugodtsága az emberben is nyugalmat eredményez.  Nagyon jól kijön minden állattal és szeret játszani a társaival. Még sokat kell fejlődnie, de eddig minden tudnivalót ügyesen elsajátított. Biztosak vagyunk abban, hogy egy nap megbízható és odaadó társa lesz leendő látássérült gazdájának.

A képen Bagira, a fekete labrador áll vakvezető hámban.

Bagira

Google

Google-t egy éven át önkéntesünk, Juhász Nóra nevelte. Ez idő alatt sokat utazott Budapest és Miskolc között hiszen Nóra az egyetemre is magával vitte kis növendékét. Így Google megtanulta, hogyan viselkedjen utazás közben és azt is, hogy türelmesen várnia kell amíg a gazdi az előadásokon részt vesz. Emellett rengeteget sétáltak, kirándultak valamint rendszeresen látogatták Racint, Nóra lovát. Mozgalmas gyerekkora alatt sok mindent megismerhetett ez a gyönyörű fekete labrador fiú és így jó alapokkal érkezett kiképzőjéhez miután átesett minden egészségügyi szűrővizsgálaton.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Juhász Nórának, hogy Fanni után Googlet is felnevelte és boldog, élménygazdag kölyökkort biztosított számára.
A képen, Google, a fekete labrador ül az avarban.

Google

Gyömbér

Gyömbér Budaörsön nevelkedett önkéntes kölyöknevelő családjánál. A nevelőgazdája önzetlen és lelkiismeretes munkájának köszönhetően jól szocializált, nagyon kedves kutya vált belőle. Miután átesett minden orvosi szűrővizsgálaton megkezdődhetett speciális kiképzése. Tanulékony és okos, lesi kiképzője minden szavát és magabiztosan teljesíti a feladatokat. Mind emellett egy igen érzékeny kutya, aki ha bizalmába fogad valakit, azért mindent megtesz. Szabadidejében imád labdázni és a többi kutyával játszani.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Vannai Juditnak, hogy időt és energiát nem sajnálva, hatalmas szeretettel és odafigyeléssel felnevelte Gyömbért.

A kép, Gyömbér, aki egy sárga labrador arcképe.

Gyömbér

Ossza meg másokkal is!

Vissza az oldal tetejére