18449149-1-05
Támogasd adód 1%-ával a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát! Adószámunk: 18449149-1-05
International Guide Dog Federation
European Guide Dog Federation
Semmelweis garancia védjegy

Kiképzés alatt álló vakvezető kutyák

Dolly

Dolly egy igazi királylány, egy selymes bundájú golden retriever. Puha plüssmackó, aki szeretetével mindenkit azonnal elvarázsol. Finom, érzékeny kutya aki egy csalàd felajánlásából érkezett az Alapítványunkhoz, de mára komoly feladatot vállalt magára…vakvezető kutyának tanul, hogy hamarosan egy látássérült ember segítő társává válljék.

Dollyt a golden retrievert kiképzője tartja az ölében

Dolly és kiképzője

 

Aysa

Aysa egy jó természetű, fiatal csoki labrador kislány. Nagyon szeret a többiekkel játszani, a macskákat is ugyanúgy kedveli, mint kutyatársait és bármikor rávehető a labdázásra is. Előszeretettel eszi meg az almákat, a jutalomfalatért pedig bármire képes. Bátran fedezi fel a nagyvilágot, legyen szó utazásról, bevásárlásról, áruházakban való sétáról, mindig érdeklődve és boldogan jön bármerre velem. Rettentően gyorsan fejlődik, hamar felfogja, mit várok el tőle, így jól halad a tanulásban. Ha még egy kicsit komolyodik, nagyszerű társa lesz majd egy látássérült személynek.

Aysa a csoki barna labrador vakvezető hámban fekszik a fűben

Aysa

Hack

Hack egy nagyon tüneményes és szeretetreméltó sárga labrador fiúcska. Fiatal kora ellenére türelmes és nyugodt kutya, szeret együttműködni az emberrel és minden közös programban szívesen vesz részt. Könnyen alkalmazkodik a különböző helyzetekben, szereti a többi kutyát és pillanatok alatt barátkozott meg a cicákkal is. Jutalomfalattal jól motiválható, tanulékony és szorgalmas. Bízunk benne, hogy szorgalmasságával és emberszeretetével egy látássérült ember hű vakvezető társává válhat a jövőben.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Hack kölyöknevelőjének Kaziné Budai Erzsébetnek,hogy szeretettel és törődéssel felnevelte őt.

Hack a sárga labrador vakvezető hámban velünk szemben fekszik

Hack

Mandy

Mandy egy bűbájos, másfél év körüli golden retriever keverék kislány. Kiegyensúlyozott és nyugodt kutya, akit nem lehet semmivel sem kizökkenteni, magabiztos léptekkel sétál a legnagyobb belvárosi forgatagban is. Fiatal korából adódóan érdeklődő és kíváncsi természetű, szereti a kutyás társaságot és a labdázásban is partner. Mindenkivel nagyon kedves, tapintatosan ismerkedik és szinte mosolyog, ha simogatják. Rajong az emberekért, minden idejét  és figyelmét már most az őt tanító kiképzőjének szenteli. A tanulás során lelkesen örül minden dicsérő szónak, nagy benne a megfelelési vágy, így közösen dolgozunk azon, hogy egyszer ő is egy látássérült személy hű társa lehessen.

A képen Mandy, a golden retriever keverék ül a fűben és felfelé néz.

Mandy

 

Ossza meg másokkal is!

Vissza az oldal tetejére