18449149-1-05
Támogasd adód 1%-ával a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát! Adószámunk: 18449149-1-05
International Guide Dog Federation
European Guide Dog Federation
Semmelweis garancia védjegy

Bízza vakvezető kutyáinkra adója 1%-át!

1% a VAKVEZETŐ KUTYÁKÉRT!

a plakát bal oldala fehér, annak alján látható egy sárga labrador vakvezető kutya, jobb oldala a plakátnak pedig fekete. A fenti szöveg a fehér és fekete mezőkben : "vannak, akiknek az életnek egyszerű dolga is nehézséget jokoz, például ennek a szövegnek az elolvasása! tegyünk együtt valami NAGYON JÓT! 1% a vakvezető kutyákért. Tavaly már 12 vakvezető kutyát adtunk át látássérült gazdájának térítés és állami támogatás nélkül. Magyarországon mintegy ötvenezer látássérült ember él, és közülük alig százötvenet segít vakvezető kutya."

Tegyünk együtt valami NAGYON JÓT: 1% a vakvezető kutyákért!

Minden 1%-os támogatás sokat jelent, hiszen a Magyarországon a látássérült emberek alig 1%-át segíti vakvezető kutya, pedig a vakoknak és gyengén látóknak nagyobb segítséget jelentenek a mindennapokban, mint bármelyik élettelen segédeszköz.

Így rendelkezhet adója 1%-áról

Rendelkezik Ügyfélkapuval? Akkor 2018-as adóbevallása mellett (amit az adóhatóság már elkészített) ADÓ 1%-os nyilatkozatát a legegyszerűbben elektronikus úton nyújthatja be. Május 20-áig pár pillanat alatt bejelölheti a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítványt.

Adószámunk 18449149–1–05

További lehetőség az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 18EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíros formában is be lehet nyújtani postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen illetve meghatalmazott útján:

Egy százalék nyilatkozat (EGYSZA nyomtatvány) az alábbi linken letölthető: https://www.barathegyisegitokutya.hu/download/egysza

További információk a NAV oldalán.

Fontos, hogy a 2019. május 20-ai határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1%-áról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki.

Ha alapítványunkat választja, felajánlását felelősséggel fogjuk felhasználni: adója 1 %-át a vakvezető kutyák kiképzésére és látássérült gazdákhoz juttatására.

Köszönjük, hogy adója 1%-át a vakvezető kutyák képzésére szánja!

Az alábbi youtube vidón megtekintheti 1% bemutatkozó filmecskénket:

Adomány küldése az Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány számára:

Köszönjük a támogatást – adója 1 százalékát, illetve adományát!

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti vonatkozó filmjeinket:
1% a vakvezető kutyáknak!

Beszámolók a felhasználásról:

Beszámolók a korábbi 1% felajánlások felhasználásáról és az alapítvány gazdálkodásáról.
Ossza meg másokkal is!

Vissza az oldal tetejére