18449149-1-05
Támogasd adód 1%-ával a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát! Adószámunk: 18449149-1-05
International Guide Dog Federation
European Guide Dog Federation
Semmelweis garancia védjegy

Aktuális

Dupla szülinapi ajándékot kaptunk Mokkától


Lengyel Zsófi és Mokka hetek óta szorgalmasan gyakorolnak, hogy felkészüljenek közlekedésbiztonsági vizsgájukra. Ma a vizsgabizottság előtt is sikeresen bemutatták milyen remek párost alkotnak, és hogy összecsiszolódtak mostanra.

Zsófi a születésnapján kapta meg alapítványunktól Mokkát, és éppen ma a fekete labrador kiképzőjének születésnapján kellett vizsgázniuk. “Nem mondtam el Zsófinak, hogy ma van a születésnapom, nehogy felesleges terhet rakjak rá, de most a vizsga után, boldogan újságoltam neki, milyen szép ajándékot kaptam tőle” – mondta kiképzőnk, Nyíriné Kovács Mária.  

Szép parasportolói karrierje és a műsorvezetői munkája ellenére nagyon izgult Lengyel Zsófi, hogyan fog sikerülni a mai vizsgája Mokkával. Az persze nem mindennapos, hogy három vizsgáztató figyeli minden mozdulatát az embernek és vakvezető kutyának.

“A legjobb barátnőmhöz vezető útvonalat húztam ki a közlekedésbiztonsági vizsgánkon. Jól sikerült, megdicsértek minket, ám én maximalista vagyok, találtam benne hibát, volt egy kis megakadásunk, amikor keresnünk kellett egy utcát, és ha akkor jobban rábízom magam Mokkára, sokkal hamarabb megtaláltuk volna. Ettől eltekintve bebizonyítottuk, hogy magabiztos, gyorsan közlekedő páros vagyunk” – mondta boldogan Zsófi, majd hozzátette, hogy este valószínűleg pezsgőt bontanak.

Nagyon köszönjük kölyöknevelőinknek, Vadász Török Szilviának, és férjének, Vadász Péternek, hogy ilyen okos kutyát neveltek fel nekünk.

Ossza meg másokkal is!

Hozzászólások

  • Rozália szerint:

    Nagyon tartalmas, még a szokottaknál is élvezetesebb olvasmány volt. Gratulálok a Kutyáknak, a Kiképzőknek, Vizsgázóknak és a Szerkesztőknek. Jó egészséget kívánok szeretettel: Rozália


  • Szóljon hozzá!

    *

    Vissza az oldal tetejére