18449149-1-05
Támogasd adód 1%-ával a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát! Adószámunk: 18449149-1-05
International Guide Dog Federation
European Guide Dog Federation
Semmelweis garancia védjegy

Aktuális

Latte egyetemre megy


Latte nem sokkal első születésnapja után összepakolta bőröndjét, és búcsút vett kölyöknevelőitől, hogy képzésének új szakaszába lépjen.

Latte ezután kiképzőnkkel, Köbli Mónikával gyakorol, hogy a gyönyörű sárga labradorból egyszer igazi vakvezető kutya válhasson, és hűséges társa lehessen egy látássérült embernek.

Latte mancsát kicsit nehezen engedték el kölyöknevelői, hiszen nagyon megszerették az elmúlt egy évben az imádnivaló kishölgyet. A következő sorokkal köszöntek el Lattétól: “Könnyes szemmel, ám határtalan büszkeséggel a szívünkben engedtük el kis mancsaidat… 2019. március 2-án egy apró, sárga szőrgombóc érkezett otthonunkba, hogy az elkövetkező egy évet a mi családunkban töltse és együtt készülhessünk fel az – akkor még oly távolinak tűnő – egyetemi időszakra….Teltek-múltak a hónapok és mi egyre jobban beleszerelmesedtünk a kis törpillánkba. Egyre okosabbá vált és egyre inkább kitárult előtte a világ…..Mindennap vidámságot csempészett az életünkbe, sosem fogjuk elfelejteni mókás, kissé szeleburdi, érzékeny, kíváncsi és örökké optimista természetét….Köszönjük Törpi ezt a csodálatos időszakot és mindazt, amit általad és tőled tanulhattunk.”

Mi pedig köszönjük Rab Szonjának és férjének, Rab Lászlónak, hogy felnevelték nekünk Lattét, valamint köszönjük Farkas Kittinek és párjának, hogy 8 hetes koráig vigyáztak Lattéra.

Azért dolgozunk, hogy Lattéból is vakvezető kutya váljon. Kérjük, támogasd adód 1%-ával a vakvezető kutyák kiképzését!
1% adószámunk: 18449149–1–05
Kattints rá, így adhatod nekünk: http://bit.ly/2Fisu28

Ossza meg másokkal is!


Szóljon hozzá!

*

Vissza az oldal tetejére