18449149-1-05
Támogasd adód 1%-ával a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát! Adószámunk: 18449149-1-05
International Guide Dog Federation
European Guide Dog Federation
Semmelweis garancia védjegy

Aktuális

Megszülettek legkisebb vakvezető tanulóink


Anyakutyánk, Zina 11 gyönyörű, egészséges kölyöknek adott életet. A mama és a picik is jól vannak, Zinát egészen az ellésig kísérte barátja, egy cicus.

Zina a sárga labrador, a mamakutya büszkén néz a kamerában, miközben eteti kölykeit
A büszke mama és a 11 pici

A kölykök sárga színűek, az alomban 6 fiúcska és 5 kislány van. Nagyon büszkék vagyunk Zinára, aki eddig remek anyának bizonyul. Rátok is számítunk, mert 8 hét múlva kölyöknevelőkre lesz szüksége a kicsiknek.

A program decemberben és januárban kezdődik. A jelentkezőket kizárólag Budapestről és környékéről, Miskolcról és annak vonzáskörzetéből, illetve Vas és Zala megyéből várjuk. Kérjük, figyelmesen olvasd végig ezt az írást a kölyöknevelésről, és ha van időd, pillants bele egy nevelő mindennapjaiba a Facebookon: „Ikon a Baráthegyi Iskola vakvezető kutyájának, és Artúr kutyakölyök naplója”.
Ha a tájékoztató elolvasása után szívesen csatlakoznál küldetésünkhöz, kérünk, küldj rövid bemutatkozó levelet a hermina@barathegyi.org címre
Várjuk jelentkezésed! A Baráthegyi Csapata

Ossza meg másokkal is!

Hozzászólások

 • marika oláh szerint:

  Köszönöm, hogy részese lehetek a NAGY ÖRÖM HÍRNEK!! NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK AZ EGÉSZ KUTYUS CSALÁDNAK!! BOLDOG, SZÉP KUTYÁS ÉLETET

 • Pálosi Magdolna szerint:

  Isten éltesse Zina-mamat és a kicsiket! Csak azt sajnálom,hogy a korom és a nehézkes mozgásom miatt nem lehetek részese a kutyusok nevelésének! Minden jót kívánok mindenkinek és várom a híreket !

 • Tóth Attila szerint:

  Én is sok sikert kívánok nekik.

 • Éva szerint:

  Boldoggá tesz a hír!! Örülök és további sok sikert, jó erőt és egészséget kívánok ZINÁNAK és a kicsi kutyus kölyköknek! Nem utolsó sorban a KOLLEKTÍVA minden dolgozójának!! Köszönöm, hogy részese lehetek a boldog pillanatoknak, ha “csak fényképeken” is..

  Éva.

  (( Imádom a kutyuskákat, életem részei…))


 • Szóljon hozzá!

  *

  Vissza az oldal tetejére