18449149-1-05
Támogasd adód 1%-ával a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát! Adószámunk: 18449149-1-05
International Guide Dog Federation
European Guide Dog Federation
Semmelweis garancia védjegy

Aktuális

Kölyöknevelőket keresünk pici labradorokhoz decemberi és januári kezdéssel


A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola jelentkezőket vár kölyöknevelő programjába decemberi és januári kezdéssel Budapestről és környékéről, Miskolcról és annak vonzáskörzetéből, illetve Vas és Zala megyéből. A résztvevő önkéntesek szeretettel, odafigyeléssel segítenek, hogy a kis jelöltekből igazi vakvezető kutyák válhassanak. Az aktív, játékos kiskutyák 10-12 hónapot töltenek nálad, azután vakvezető képzésbe kerülnek.

Komondi Piroska egy fekete és egy sárga labrador mellett
Szakmai vezetőnk két kutyánk társaságában

A kölyöknevelés nem korhoz kötött tevékenység, önkéntes kölyöknevelőink között vannak fiatalok, középkorúak és nyugdíjasok, sőt, olyanok is, akiknek nincs kutyás tapasztalatuk. Kölyöknevelőink kérdéseikkel kölyöknevelési koordinátorunkhoz fordulhatnak. A táp és egészségügyi ellátás költségét alapítványunk állja. A kölyöktalálkozók – vagyis a havonta egyszeri közös találkozások – mindig Budapesten vannak.

A program decemberben és januárban kezdődik. A jelentkezőket kizárólag Budapestről és környékéről, Miskolcról és annak vonzáskörzetéből, illetve Vas és Zala megyéből várjuk.

Kérjük, figyelmesen olvasd végig ezt az írást a kölyöknevelésről, és ha van időd, pillants bele egy nevelő mindennapjaiba a Facebookon: „Ikon a Baráthegyi Iskola vakvezető kutyájának, és Artúr kutyakölyök naplója”.

Ha a tájékoztató elolvasása után szívesen csatlakoznál küldetésünkhöz, kérünk, küldj rövid bemutatkozó levelet a hermina@barathegyi.org címre

Várjuk jelentkezésed!

A Baráthegyi Csapata

Ossza meg másokkal is!

Hozzászólások

 • Balogh Nikolett szerint:

  Szeretnèk jelentkezni…

 • Horváth Ildikó szerint:

  Tisztelt Cím

  Van egy cicám és egy staffim, vállalom a feladatot, ha alkalmasnak ítélnek. A kutyám válogatás néllül mindenkit szeret, a cicám válogat 🙂

  Üdv:
  Horváth Ildikó

 • Kárász Kitti szerint:

  Jó napot kívánok. Én keszthelyről vagyok zala megyéből. Szivesen segitenék önöknek a nevelésben.

 • dr. Bálint Erika szerint:

  Jelentkezni szeretnék a családommal, van egy nőstény biewer yorkink, de nagyon barátságos és szereti a társaságot és Budapesten élünk egy kertes házban.

 • Brigi szerint:

  Tisztelt Cim! Veszpremiek szoba se johetnek?

 • Dr. Hercz Judit szerint:

  Nagyon szeretnek ebben a munkában részt venni. Nyugdíjas vagyok, Nagykanizsán lakom egy második emeleti lakásban.”

 • sztari istvan tamas szerint:

  Tiszteletem: Sztari istvan vok,43 éves Borsodi putnok- on lakom.Szeretnék jelentkezni az állásra önöknél,imádom a labrador kutyafajtákat szivből xeretem őket gyönyörűek és okosak nagyon emberszerető fajták.Tapasztalatom nem sok van,de szeretnék ezekkel a kutyusokkal foglalkozni,ujjat tanulni önöktől.Régen volt egy gyönyörű labrador kutyusunk zsemleszínű, a családban athos-nak hívták nagyon szerettük és megviselt minket a halála,Boldog szerető 9 évet élt velünk sajnos egy miskolci állatorvos beadott neki egy nagyobb dózis kullancs elleni védoltást.és ettől a injekciótól súlyos belső vérzése lett,ami örökre elvitte őt a másvilágra,nagyon megviselt és szomorú vtam, hogy többé már nem ölelhetem,vagy labdazhattam vele esetleg setáltunk nagyokat,még most is könnyes a szemem ha rá gondolok mikor má tudom hogy nem vár otthon,ezert mar jövőre lesz tavaszzal 5 eve hogy nincs velünk, én most már szeretnék örökbe fogadni egy új kutyust es felnevelni foglalkozni vele ha lehet 2 is,ezert szeretném az önok segítségüket kérni.Köszönöm.üdv sztari istvan.


 • Szóljon hozzá!

  *

  Vissza az oldal tetejére